Skip to Content

Nota legal

 

Avís legal de venturahosta.net

La www.venturahosta.net ha estat dissenyada i creada per Jordi Ruiz Jané (9intro), amb caràcter informatiu i divulgatiu de les activitats que es porten al taller de Navata. El fet d'accedir a aquesta web, implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions.

1. TITULARITAT DE WWW.VENTURAHOSTA.NET

El nom del domini www.venturahosta.net està enregistrat a nom de David Ventura Bertran, amb NIF 38545701R, amb domicili al c/ Ordis, 25 - 17744 Navata (Girona). Telèfon de contacte 972 565 281 , i adreça de correu electrònic info@venturahosta.net

2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL DE LA WEB

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web i del seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de David Ventura Bertran, corresponent-li l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.

Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació total o parcial, sense l'autorització expressa de David Ventura Bertran. En el mateix sentit queda prohibida qualsevol utilització comercial o publicitària dels continguts de la web. Igualment tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol clase, continguts en aquesta web, estan protegits per llei.

No obstant això, els usuaris poden dur a terme la reproducció dels continguts de la web amb la finalitat exclusiva d'emmagatzemar-los, fer-ne còpies de seguretat o imprimir-los en paper, per a ús estríctament privat.

La infracció de les prohibicions descrites, donarà lloc a l'exercici de les accions legals pertinents per part de David Ventura Bertran. contra l'usuari.

3. CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS

L'usuari accedeix de forma lliure i voluntària a aquesta web. L'accés i navegació en aquesta pàgina implica acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús continguts en ella. El fet d'accedir no implica l'establiment de cap tipus de relació comercial entre David Ventura Bertran, i l'usuari.

A David Ventura Bertran, no ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeixi a ells o els utilitzi.

Tampoc assumim cap responsabilitat per a la informació continguda en les pàgines web de tercers, a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina www.venturahosta.net .

L'establiment d'un enllaç amb la web www.veturahosta.net no suposa acceptació o cap relació entre la pàgina que l'estableixi i David Ventura Bertran. Agraïm que abans d'instal·lar l'enllaç es comuniqui via telèfon o e-mail la intenció de la connexió.

No s'establiran enllaços des de pàgines que puguin exposar continguts il·lícits o contraris a la moral u ordre públic.

4. INTERCANVI O DIFUSIÓ D'INFORMACIÓ

David Ventura Bertran declina tota responsabilitat que es derivi de l'intercanvi d'informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment no es fa responsable de l'ús que els menors puguin fer d'ella, en el cas de que els continguts a que es puguin accedir puguin ferir la seva sensibilitat.

5. ACTUALITZACIÓ I MODIFICACIÓ DE LA PÀGINA WEB

David Ventura Bertran, es reserva el dret d'actualització, modificació o eliminació de la informació continguda a la seva pàgina web, la seva configuració o presentació en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap responsabilitat per fer-ho.

6. INDICACIONS SOBRE ASPECTES TÈCNICS

David Ventura Bertran. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o errades en els equips informatics, no imputables a la nostra empresa, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'internet, o que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del nostre control.

Des de David Ventura Bertran. no garantim l'absència de virus i d'altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, en els documents electrònics o en els fitxers d'usuari d'aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i per tant no ens responsabilitzem dels perjudicis que es puguin produir per aquestes causes.

També quedem exonerats de tota responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l'usuari com a conseqüència d'errades, defectes u omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de terceres fonts.